AYIN ÖĞRENCİLERİ

"Öğrencilerin topluluk önünde ödüllendirilmesi toplumun diğer fertlerinin davranışlarında iyileşmelere sebep olur ve insanlar sosyla bir varlık olduklarından öğrenmeleri sosyal etkileşim ve gözlem neticesinde edinirler."

ALBERT BANDURA

Okulumuzda aylık olarak sınıf düzeyinde seçilen ayın öğrencisi olan öğrencilerimize müdürlüğümüzce arkadaşlarının  tebrikleri eşliğinde ödülleri takdim edilmiş başarılarının devamı dilenirken diğer öğrencilere örnek olması için arkadaşarının karşısında ödülleri verilmiştir.

Albert BANDURA Sosyal Öğrenme kuramında öğrenmenin insan yapısı gereği sosyal bir varlık olduğu için çevresinden öğrenir fikrinin öğrenci davranış yönelimini olumlu yönde etkilemek için ödüller diğer öğrencileri teşvik için karşılarında takdim edilmiştir.

27-02-202427-02-2024
27-02-2024