Mrt

İlçe müdürlüğümüz tarafından yürütülen "BAŞARIYA DOĞRU ADIM ADIM" projesi kapsamında liseler arsı "BENİ İKNA ET" Münazara yarışmasın düzenlendi.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca, il, ilçe ve okul genelinde yapılacak ortak sınavlar öncesinde il sınıf/alan zümrelerince oluşturulacak konu soru dağılım tabloları yayımlandı.

Mrt

Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki Teknik Anadolu lisesi öğrencileri arasında Deyimler ve Atasözlerini resimler ile anlatma yarışması düzenlenmiştir

Şbt

"Öğrencilerin topluluk önünde ödüllendirilmesi toplumun diğer fertlerinin davranışlarında iyileşmelere sebep olur ve insanlar sosyla bir varlık olduklarından öğrenmeleri sosyal etkileşim ve gözlem neticesinde edinirler."

ALBERT BANDURA

Şbt

Okulumuzda dilimizin zenginliği projesi kapsamında "ANLAT BAKALIM ETKİNLİĞİ" yapılmıştır.

Okul ödül ve disiplin kurulu tarafından çiğköfte etkinliği yapıldı

İlçe satranç turnuvasında Solhan Üçüncüsü oldu

Okulumuzda ödüllü satranç turnuvası yapıldı

Ekm

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem Orta Öğretim dersleri için okul genelinde yapılacak ortak sınavlar için konu soru dağılım tabloları aşağıda tablo halinde yayımlanmıştır.

Ekm

Yazılı ve uygulamalı sınavlar ve değerlendirmelerine ilişkin usul ve esasları belirleyen Millî Eğitim Bakanlığı Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar Yönergesi yayımlandı.

Haz

Okulumuz bölüm öğretmenleri, görsel sanatlar öğretmeni ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ürünler yıl sonu sergisinde sergilenmiştir.

May

14 Mayıs 2023 tarihinde Karadağ'ın Niksic şehrinde yaplan Balkan Dağ Koşusu  Şampiyonasında öğrencimiz Abdülmecit AÇAN birinci olmuştur.

May

1-7 Mayıs Bilişim Haftası dolayısıyla "Bilişim Teknolojileri Farkındalık Semineri" yapıldı.

May

Okulumuz 9. sınıf  Bilişim Teknolojileri Öğrencileri Şehit Kaymakam  Ersin Ateş Ortaokulu Robotik Kodlama Atölyesini ziyaret etti.