T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BİNGÖL / SOLHAN - Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okulumuzun Tanıtımı

Solhan ilçesinde bulunan ortaokullara okulumuzun tanıtımı yapıldı

Solhan ilçesinde bulunan

  • Veli Tuğa Ortaokulu
  • Mehmet Akif Ortaokulu
  • Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu
  • Atatürk Ortaokulu
  • 28 Ağustos ortaokullarına okulumuzun tanıtımı yapıldı.

 

ÖĞRETMEN HÜSEYİN ARTUNÇ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSSESİ MESLEKİ TANITIM

Merhaba sevgili öğrenciler, Ö.H.A.M.E.T.A.L   ailesi olarak okulumuzu ve bölümlerimizi tanıtım amaçlı bugün burada bulunmaktayız.

 

Mobilya ve İç Mekan Tasarımı öğretmeni Onur ÇELİK , Teknik Müdür Yardımcısı İshak UĞUR,     Bilişim Teknolojisi Alan Şefi Seyfeddin  SEYFİOĞLU,   Elektirik ve Elektronik Teknolojisi Alan Şefi Necip YILMAZ,   Metal Teknolojisi Alan Şefi Ahmet AŞAR,   İnşaat Teknolojisi Alan Şefi Turan TUNÇ, Motorlu Araçlar Teknolojisi öğretmeni Sedat ÖZÇELİK  olarak bölümlerimizi tanıtacaz.

Okulumuzda kırk öğretmen bulunmaktayız. Solhandaki en kaliteli eğitimcilerin bulunduğu okulardan biri olarak eğitim öğretim yapmaktayız.

Okulumuzda 467 adet kayıtlı öğrenci bulunmaktadır. On altı adet derslik sınıflarımız akılı tahtalarla donatılmış siz değerli öğrencileri öğrencilerimizi beklemektedir.

Okulumuzda 6 adet Atölye,  3 adet fen laboratuarı, 5 bilgisayar sınıfı ve kütüphane mevcutur.

Okulumuzda 300 kişi kapasitesine mevcut erkek öğrenci yurdu bulunmaktadır.

Eğitim öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen yenilikçi bir kurumuz. Ülkemizde eğitime, sağlığa, çevreye ve tarihi değerlere sahip çıkarak daha bilinçli toplum oluşmasına katkıda bulunmaktayız.

Mutlu, özgüvenli, başarılı, araştırmacı, sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın, eleştirel ve yaratıcı düşünen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu üstlenen, öğrenmenin ve gelişmenin keyfine varan, öz disiplin sahibi, güçlü ve zayıf yönlerinin farkında olan, yeniliğe ve gelişime açık, başkalarının gereksinimlerine duyarlı, hak, adalet, sorumluluk, dürüstlük ve doğruluk kavramlarını ilke edinmiş, kendi kültürünü özümsemiş, farklı kültürlerin görüş ve değerlerine saygı duyan bireye ve topluma saygılı, hukuka, ekonomik ve ahlaki ilkelere bağlı, sağlık, emniyet ve çevreye duyarlı olarak toplumun beklentilerini karşılayan meslek sahibi bireyler yetiştirmek.

Bölüm öğretmenleri tarafından mesleki ve teknik anadolu liselerinin önemi vurgulandı. Bölüm öğretmenleri tarafından bölümler öğrencilere tanıtıldı.

Bölüm öğretmenleri dinleyen öğrencilere teşekkür ederek mesleki tanıtım sonlandırıldı.

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 08.06.2016 - Güncelleme: 27.03.2017 16:49 - Görüntülenme: 1339
  Beğen | 0  kişi beğendi