Ara

İlçe Kaymakamımız Sayın Fatih OKUMUŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali İhsan YANILMAZ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Zülfü ÇALIŞKAN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Savaş DEMİREL ve beraberindekiler okulumuza ziyarette bulundular.

Ara

Berner adı altında Türkiye de konuçlanmış olan BERNER TÜRKİYE firmasıyla irtibata geçen okulumuz Teknik Müdür Yardımcısı Serkan YOLUN, okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi bölümüne atölye ekipmanları, el aletleri gibi malzemelerin kazandırılmasını sağlamıştır.

Ara

İnsan hakları evrensel bildirisinin kabul edildiği 10 aralık günü okulumuz toplantı salonunda 11/C sınıfın hazırlamış olduğu demokrasi bilinci ile ilgili yazı ve şiirler okunarak demokrasi kavramının önemi üzerinde duruldu.

Ara

20/12/2016 SALI GÜNÜ OKULUMUZDA İL GENELİ DENEME SINAVI YAPILACAKTIR. DENEME SINAVI BİNGÖL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAPILACAKTIR. DENEME SINAVI SABAH 09:45 TE BAŞLAYACAKTIR. DENEME SAATİNDEN ÖNCE VE SONRA DERSLER NORMAL OLARAK İŞLENECEKTİR.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü Anma, etkinlikleri kapsamında okulumuz toplantı salonunda sınıflar halinde öğrencilerimize sunum yapılıp, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile şiirler okundu.

Haz

Okulumuzda METEM OKUYOR adlı proje kapsamında okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Haz

Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Bölümünden Yüzenada Anaokuluna Oyun Parkuru yapıldı.

Haz

Solhan ilçesinde bulunan ortaokullara okulumuzun tanıtımı yapıldı

Haz

Sağlık Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından okulumuzun öğrencilerine verilen 10 adet bisiklet öğrenci ve velilerimize teslim edildi.

May

Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve tüm personeline iş sağlığı ve  güvenliği semineri verildi.

May

Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi döner sermaye kapsamında Mobilya ve İç Mekan Tasarımı ve Metal Teknolojileri bölümlerinin öğretmen ve öğrencileri tarafından Solhan Belediyesine dört adet kamelya yapılmıştır.

Okulumuzdaki Öğrencilere Deneme Sınavı Yapıldı